Sebastiaan Schreijen

Gastauteur
RaboResearch
Onderwerpen:
Sebastiaan Schreijen image
(c) RaboResearch / Schreijen

Sebastiaan Schreijen is Specialist Consumer Foods en inmiddels ruim vijftien jaar werkzaam bij RaboResearch Food & Agribusiness. In die tijd heeft hij honderden bedrijven, investment cases, trends en hypes in consumer foods zien langs komen en mogen beoordelen. Huismerken, gezond eten, sourcing strategieën, online boodschappen, consolidatie; de visies en ideeën van Sebastiaan strekken over de hele food keten. Van voedselverwerking, food retail, restaurants en cateraars tot aan consumentgedrag.

Voordat Sebastiaan zijn carrière bij Rabobank begon, werkte hij tien jaar bij een andere bank als aandelenanalist. Hij studeerde financiële economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Artikelen

Maak plantaardige vleesvervangers meer plantaardig image
Maak plantaardige vleesvervangers meer plantaardig
Na jaren van uitbundige groei staan plantaardige vleesvervangers nu onder druk. Consumenten laten het afweten, producenten schalen hun productie af en supermarkten verkleinen het aanbod. Dat betekent niet dat we vleesvervangers moeten afschrijven,...